Nattiluxe Bedden : Een Object an Verlangen

De Loro Piana onder de beddenmakers

 

Door ongeëvenaard vakmanschap te combineren met de mooiste natuurlijke materialen en prachtige esthetiek, heeft Nattiluxe zich gevestigd als de Loro Piana van beddenmakers. Dit Europese ambachtsmerk biedt een duurzame slaapervaring, die doet denken aan de hoge kwaliteit en precisie die te vinden zijn bij Quiet Luxury merken.

Het Handmatig Maken van een Nattiluxe Bed

In de snel bewegende, scherm-verbonden wereld van vandaag, is slaap getransformeerd van een basisbehoefte naar een luxe. De constante bombardementen van schermen en de angst om iets te missen (FOMO) hebben diepe, herstellende slaap uitdagender maar ook cruciaal gemaakt voor het behouden van een hoge levenskwaliteit. Diepe slaap verbetert de besluitvorming, controleert het gewicht en verbetert de algehele prestaties. Dit wetende, zet Nattiluxe zich in voor het creëren van op maat gemaakte bedden die het ultieme in natuurlijk, plush comfort bieden.

 

Opgericht door Giselle Valle, die de barrières van een door mannen gedomineerde industrie doorbrak, bouwt Nattiluxe voort op meer dan een eeuw aan hoogwaardige bekleding en textielkennis. Het merk maakt zijn producten met de hand in ateliers in Frankrijk, Slowakije en Italië, gebruikmakend van ethisch verantwoorde materialen uit Zweden en andere Europese landen.

 

De ervaring van Valle omvat zeven jaar als directeur bij Hästens bedden, waar ze het merk uitbreidde over heel Europa. Haar inzichten in de luxe beddenmarkt inspireerden haar visie voor Nattiluxe, met een focus op superieure, natuurlijke slaapervaringen die zowel mensen als de planeet positief beïnvloeden.

De Garantie van Nattiluxe

Elk Nattiluxe bed wordt geleverd met een garantie van 30 jaar, wat de vertrouwen van het merk in zijn vakmanschap en materialen onderstreept. Deze langetermijngarantie benadrukt de duurzaamheid en verantwoordelijkheid van Nattiluxe producten, waardoor ze een blijvende investering zijn in zowel gezondheid als milieu.

De Essentie van Nattiluxe

 

De essentie van een Nattiluxe bed is onzichtbaar voor het oog. Terwijl de buitenkant onberispelijk vakmanschap en elegant design toont, zijn het de volledig natuurlijke materialen binnenin die Nattiluxe onderscheiden. Elk matras is ontworpen om vocht af te voeren, wat zorgt voor een koele, serene slaapomgeving. Door het vermijden van latex of schuim, bieden Nattiluxe matrassen een gezonder, duurzamer alternatief dat comfort en duurzaamheid verbetert.

 

“Onze missie is om een positieve impact te hebben op het leven van mensen en de planeet met alles wat we maken,” zegt Valle. Deze filosofie is duidelijk in elk aspect van hun productieproces. De bedframes zijn gemaakt van langzaam groeiend FSC-gecertificeerd grenen, terwijl de vullingen bestaan uit pure natuurlijke materialen die hergebruikt, gerecycled of verfrist kunnen worden.

Personalisatie en Samenwerking met Designers

 

Nattiluxe onderscheidt zich door gepersonaliseerde matrassen en bedden aan te bieden die passen bij de individuele smaak van het interieur. Nattiluxe werkt nauw samen met gerenommeerde interieurontwerpers en gebruikt luxe stoffen van Loro Piana, Pierre Frey, Dedar en Lizzo. Hun deskundige stoffeerders kunnen stoffen met patronen matchen en aangepaste combinaties creëren op verzoek van ontwerpers, zodat elk bed een uniek meesterwerk is dat is afgestemd op de esthetische voorkeuren van de klant.

De nauwgezette aandacht voor detail in elk bed, van onzichtbare ritsen tot elegante biezen en naadloze hoeken, biedt de verfijning en het comfort die veeleisende klanten zoeken.

Elk frame en elke bedpoot wordt op maat gemaakt voor elke specifieke bestelling, wat betekent dat de hoogte, kleur en vorm van de poten aangepast kunnen worden. Er is een breed scala aan kleuren voor biezen en stiksels om uit te kiezen.

Bedbodem met bijpassende patronen van Dedar Scarabeo. Matras en topper met Lizzo Godai.
Bedbodem met bijpassende patronen van Dedar Scarabeo. Matras en topper met Lizzo Godai.

 

Transparantie in Prijzen en Informatie

Nattiluxe begrijpt dat hun consumenten goed geïnformeerde individuen zijn die voldoende informatie nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen. “Wij gebruiken geen Bonell-veren, die de goedkoopste op de markt zijn. In plaats daarvan gebruiken we pocketveren, zelfs in onze bases,” zegt Valle. “De kwaliteit van Nattiluxe bedden is superieur dankzij het royale gebruik van paardenhaar, wat te zien is aan de hoogte van de matrastoppers.”

 

Paardenhaar wordt organisch gewassen en in lange vlechten gedraaid, en zes maanden laten drogen om het te transformeren in een pluizige wolk van miljoenen kleine veren, die elke spier ondersteunen en helpen de lichaamstemperatuur te reguleren. Deze natuurlijke ventilatie absorbeert de overtollige warmte van het lichaam.

 

Nattiluxe biedt meer betaalbare bedden aan met de wol- en katoenmix die door concurrenten wordt geprefereerd, maar biedt ook de mogelijkheid om te upgraden naar zijde of kasjmier. Deze materialen vormen zich beter naar het lichaam en blijven flexibel gedurende hun hele leven, ongeacht de vochtigheid. Alle comfortlagen worden met de hand aan elkaar genaaid voordat de stof wordt geplaatst en daarna opnieuw, met maximaal vijf rijen stiksels om ervoor te zorgen dat het matras niet na verloop van tijd inzakt.

 

Zoals Valle opmerkt, “Wij zijn niet goedkoop, maar we zijn elke cent waard.” Nattiluxe streeft naar transparantie, zodat consumenten hun beslissingen niet alleen baseren op prijs, maar op de intrinsieke waarde en kwaliteit van het product. Hoewel hun bedden concurrerend geprijsd zijn in vergelijking met andere in de luxemarkt, richt Nattiluxe zich op het bieden van superieure kwaliteit, totale aanpassing en duurzame materialen, zodat hun klanten de beste waarde voor hun investering krijgen.

 

Een Wereldburger's Visie: Bedden Maken met de Volgende Generaties in Gedachten

 

Opgericht door een wereldburger, brengt Nattiluxe het beste van Europees design en vakmanschap samen. Giselle Valle's reis bij Hästens gaf haar unieke inzichten in wat er ontbrak in de markt, wat haar leidde tot het creëren van een merk dat zowel authenticiteit als innovatie belichaamt. Het resultaat is een collectie bedden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een betere slaap en welzijn bevorderen.

De matrassen van het merk zijn vrij van latex of schuim, wat hun milieu-impact en gezondheidsrisico's aanzienlijk vermindert. “Duurzaamheid is cruciaal in een wereld waar meer dan 55.000 latex- en schuimmatrassen elke dag worden verbrand.” Nattiluxe biedt een duurzaam alternatief. “Wij maken onze bedden met de volgende generaties in gedachten.”

 

Voor meer informatie, bezoek ​ Nattiluxe en ontdek hoe ze de kunst van goed slapen herdefiniëren.Prijzen vanaf 5300€ voor een Scandinavisch bed met matrastopper (160x200)

Mediagalerij: Nattiluxe

Nattiluxe - link om website te bezoeken
Linnen en bouclé op matras en sommier met naadloze hoeken.
Linnen en bouclé op matras en sommier met naadloze hoeken.

 

 

NATTILUXE - De essentie van Quiet Luxury

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nattiluxe - The Essence of Quiet Luxury

Neem contact op met

Artillerigatan 25, 11445 Stockholm, Sweden

+46 72-310 67 60

sleep@nattiluxe.com

nattiluxe.com