Nattiluxe Senge : Et Objekt af Begær

Loro Piana af Sengtillverkere

 

Ved at blande uovertruffen håndværk med de fineste naturlige materialer og smukke æstetik har Nattiluxe etableret sig som Loro Piana af sengtillverkere. Dette europæiske håndværksmærke tilbyder en bæredygtig soveoplevelse, der minder om den høje kvalitet og præcision, der findes hos Quiet Luxury-mærker.

Håndlavning af en Nattiluxe Seng

I dagens hurtige, skærmforbundne verden er søvn forvandlet fra en basal nødvendighed til en luksus. Den konstante bombardering af skærme og frygten for at gå glip af noget (FOMO) har gjort dyb, genoprettende søvn mere udfordrende, men også afgørende for at opretholde en høj livskvalitet. Dyb søvn forbedrer beslutningstagning, kontrollerer vægten og forbedrer den generelle ydeevne. Med dette i tankerne er Nattiluxe dedikeret til at skabe skræddersyede senge, der tilbyder det ultimative inden for naturlig, plush komfort.

 

Grundlagt af Giselle Valle, der brød gennem barriererne i en mandsdomineret industri, bygger Nattiluxe på mere end et århundredes ekspertise inden for høj kvalitet polstring og tekstiler. Mærket håndlavede sine produkter i atelierer i Frankrig, Slovakiet og Italien, ved brug af etisk fremskaffede materialer fra Sverige og andre europæiske lande.

 

Valle's erfaring inkluderer syv år som direktør hos Hästens senge, hvor hun udvidede mærket over hele Europa. Hendes indsigt i luksus senge markedet inspirerede hendes vision for Nattiluxe, med fokus på overlegne, naturlige soveoplevelser, der positivt påvirker både mennesker og planeten.

Nattiluxe's Kvalitetsgaranti

Hver Nattiluxe seng leveres med en 30-års garanti, hvilket understreger mærkets tillid til sit håndværk og materialer. Denne langsigtede garanti fremhæver holdbarheden og bæredygtigheden af Nattiluxe produkter, hvilket gør dem til en varig investering i både sundhed og miljøansvar.

 

Essensen af Nattiluxe

Essensen af en Nattiluxe seng er usynlig for øjet. Mens ydersiden fremviser upåklageligt håndværk og elegant design, er det de helt naturlige materialer indeni, der adskiller Nattiluxe. Hver madras er designet til at fjerne fugt, hvilket sikrer et køligt, roligt sovemiljø. Ved at undgå latex eller skum tilbyder Nattiluxe madrasser et sundere, mere bæredygtigt alternativ, der forbedrer komfort og holdbarhed.

“Vores mission er at have en positiv indvirkning på menneskers liv og planeten med alt, hvad vi laver,” siger Valle. Denne filosofi er tydelig i alle aspekter af deres produktionsproces. Sengerammerne er fremstillet af langsomtvoksende FSC-certificeret fyrretræ, mens fyldet består af rene naturlige materialer, der kan genbruges, genanvendes eller fornyes.

 

Personalisering og Samarbejde med Indretningsarkitekter

 

Nattiluxe skiller sig ud ved at tilbyde personligt tilpassede madrasser og senge, der passer til individuelle indretningssmag. Ved at samarbejde tæt med anerkendte indretningsarkitekter bruger Nattiluxe luksuriøse stoffer fra Loro Piana, Pierre Frey, Dedar og Lizzo. Deres ekspert tapetserere kan matche mønstrede stoffer og skabe skræddersyede kombinationer efter designerens anmodning, hvilket sikrer, at hver seng er et unikt mesterværk tilpasset kundens æstetiske præferencer..

Den omhyggelige opmærksomhed på detaljer i hver seng, fra usynlige lynlåse til elegante kanter og sømløse hjørner, tilbyder den sofistikering og komfort, som kræsne kunder søger.

Hver ramme og sengben er håndlavede til hver specifik ordre, hvilket betyder, at højden, farven og formen på benene kan tilpasses. Der er et bredt udvalg af farver til kanter og syninger at vælge imellem.

Sengebas med Dedar Scarabeo matchende mønstre. Madras og topmadras med Lizzo Godai.
Sengebas med Dedar Scarabeo matchende mønstre. Madras og topmadras med Lizzo Godai.

Gennemsigtighed i Prissætning og Information

 

Nattiluxe forstår, at deres forbrugere er veluddannede individer, der har brug for tilstrækkelig information til at træffe informerede beslutninger.

“Vi bruger ikke Bonell-fjedre, som er de billigste på markedet. I stedet bruger vi pocket-fjedre, selv i vores baser,” siger Valle. “Kvaliteten af Nattiluxe senge er overlegen takket være den generøse brug af hestehår, hvilket ses på højden af deres topmadrasserne.”

Hestehår vaskes organisk og tvindes til lange fletninger, som får lov at tørre i seks måneder for at forvandle hestehåret til en fluffy sky af millioner af små fjedre, der støtter hver muskel og hjælper med at regulere kropstemperaturen. Denne naturlige ventilation absorberer kroppens overskydende varme.

Nattiluxe tilbyder mere overkommelige senge ved at bruge den uld- og bomuldsblanding, der foretrækkes af konkurrenterne, men tilbyder også muligheden for at opgradere til silke eller kashmir. Disse materialer former sig bedre efter kroppen og forbliver fleksible gennem hele deres levetid, uanset fugtighed. Alle komfortlag sys sammen i hånden, før stoffet placeres og igen bagefter, med op til fem rækker syninger for at sikre, at madrassen ikke kollapser over årene.

Som Valle bemærker, “Vi er ikke billige, men vi er hver en krone værd.” Nattiluxe sigter mod gennemsigtighed, hvilket sikrer, at forbrugerne ikke baserer deres beslutninger udelukkende på prisen, men på produktets iboende værdi og kvalitet. Mens deres senge er konkurrencedygtigt prissat sammenlignet med andre på luksusmarkedet, fokuserer Nattiluxe på at levere overlegen kvalitet, total tilpasning og bæredygtige materialer, hvilket sikrer, at deres kunder får den bedste værdi for deres investering.

 

En Global Borgers Vision: At Skabe Senge med Fremtidige Generationer i Tankerne

 

Grundlagt af en verdensborger, forener Nattiluxe det bedste af europæisk design og håndværk. Giselle Valle's rejse hos Hästens gav hende unikke indsigter i, hvad markedet manglede, hvilket førte til, at hun skabte et mærke, der legemliggør både autenticitet og innovation. Resultatet er en kollektion af senge, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også fremmer bedre søvn og velvære

Mærkets madrasser er fri for enhver form for latex eller skum, hvilket markant reducerer deres miljøpåvirkning og sundhedsrisici. “Bæredygtighed er nøglen i en verden, hvor mere end 55.000 latex- og skummadrasser brændes hver dag.” Nattiluxe tilbyder et bæredygtigt alternativ. “Vi skaber vores senge med fremtidige generationer i tankerne.”

 

For mere information, besøg Nattiluxe og opdag, hvordan de omdefinerer kunsten at sove godt. Priser fra 39 600 DKK for en seng med topmadras (160x200)

Mediegalleri: Nattiluxe

Nattiluxe - link til at besøge hjemmesiden
Linned og bouclé på madras og sommier med sømløse hjørner.
Linned og bouclé på madras og sommier med sømløse hjørner.

 

 

NATTILUXE - Essensen af Quiet Luxury

 

 

 

 

 

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.

Om Nattiluxe - The Essence of Quiet Luxury

Kontakt

Lill-jans plan 6, 11425 Stockholm

+46 72-310 67 60

sleep@nattiluxe.com

nattiluxe.com