Nattiluxe Sängar : Ett Objekt av Begär

Loro Piana av Sängtillverkare

Genom att kombinera oöverträffat hantverk med de finaste naturliga materialen och vacker estetik, har Nattiluxe etablerat sig som Loro Piana av sängtillverkare. Detta europeiska hantverksmärke erbjuder en hållbar sömnupplevelse, som påminner om den höga kvalitet och precision som återfinns hos Quiet Luxury-märken.

Att Handtillverka en Nattiluxe-säng

I dagens snabba och skärmuppkopplade värld har sömn förvandlats från en grundläggande nödvändighet till en lyx. Det ständiga bombardemanget av skärmar och rädslan för att missa något (FOMO) har gjort djup, återhämtande sömn mer utmanande men också avgörande för att upprätthålla en hög livskvalitet. Djup sömn förbättrar beslutsfattandet, kontrollerar vikten och förbättrar den övergripande prestandan. Med detta i åtanke är Nattiluxe dedikerat till att skapa skräddarsydda sängar som erbjuder det ultimata inom naturlig, plyschkomforten.

 

Grundat av Giselle Valle, som bröt igenom barriärerna i en mansdominerad industri, bygger Nattiluxe på mer än ett sekel av högklassig tapetsering och textilkompetens. Märket tillverkar sina produkter för hand i ateljéer i Frankrike, Slovakien och Italien, med etiskt anskaffade material från Sverige och andra europeiska länder

 

Valle's erfarenhet inkluderar sju år som direktör på Hästens sängar, där hon expanderade varumärket över hela Europa. Hennes insikter i lyxsängmarknaden inspirerade hennes vision för Nattiluxe, med fokus på överlägsna, naturliga sömnupplevelser som positivt påverkar både människor och planeten.

Nattiluxe's Kvalitetsgaranti

Varje Nattiluxe-säng levereras med en 30-års garanti, vilket understryker varumärkets förtroende för sitt hantverk och sina material. Denna långsiktiga garanti betonar hållbarheten och ansvaret för Nattiluxe's produkter, vilket gör dem till en varaktig investering i både hälsa och miljö.

Essensen av Nattiluxe

 

Essensen av en Nattiluxe-säng är osynlig för ögat. Medan exteriören visar upp ett felfritt hantverk och elegant design, är det de helt naturliga materialen inuti som skiljer Nattiluxe åt. Varje madrass är designad för att avleda fukt, vilket säkerställer en sval och lugn sovmiljö. Genom att undvika latex eller skum erbjuder Nattiluxe madrasser ett hälsosammare, mer hållbart alternativ som förbättrar komfort och hållbarhet.

 

“Vår mission är att ha en positiv inverkan på människors liv och planeten med allt vi tillverkar,” säger Valle. Denna filosofi är tydlig i varje aspekt av deras produktionsprocess. Sängramarna är tillverkade av långsamt växande FSC-certifierad furu, medan fyllningarna består av rena naturliga material som kan återanvändas, återvinnas eller förnyas.

Personalisering och Samarbete med Inredare

 

Nattiluxe sticker ut genom att erbjuda personliga madrasser och sängar som passar individuella inredningsstilar. Nattiluxe har ett nära samarbete med välkända inredningsarkitekter och använder lyxiga tyger från Loro Piana, Pierre Frey, Dedar och Lizzo. Deras skickliga möbelhantverkare kan matcha mönstrade tyger och skapa skräddarsydda kombinationer på begäran av designers, vilket säkerställer att varje säng är ett unikt mästerverk som är skräddarsytt efter kundens estetiska preferenser.

Den noggranna uppmärksamheten på detaljer i varje säng, från osynliga dragkedjor till eleganta passpoaler och sömlösa hörn, erbjuder den sofistikering och komfort som kräsna kunder söker.

Varje ram och sängben är handgjorda för varje specifik beställning, vilket innebär att höjden, färgen och formen på benen kan anpassas. Det finns ett brett urval av passpoal- och sömfärger att välja mellan.

 

Sängbotten med Dedar Scarabeo matchande mönster. Madrass och överkast med Lizzo Godai.
Sängbotten med Dedar Scarabeo matchande mönster. Madrass och överkast med Lizzo Godai.

Transparens i Prissättning och Information

 

Nattiluxe förstår att deras konsumenter är utbildade individer som behöver tillräcklig information för att fatta välgrundade beslut.

"Vi använder inte Bonell-fjädrar, som är de billigaste på marknaden. Istället använder vi pocketfjädrar även i våra baser", säger Valle "Kvaliteten på Nattiluxes sängar är överlägsen tack vare den generösa användningen av tagel, vilket märks på höjden på bäddmadrasserna"

Taglet tvättas organiskt och tvinns till långa flätor, som får torka i sex månader för att förvandla taglet till ett fluffigt moln av miljontals små fjädrar, som stöder varje muskel och hjälper till att reglera kroppstemperaturen. Denna naturliga ventilation absorberar kroppens överskottsvärme.

Nattiluxe erbjuder mer prisvärda sängar som innehåller den ull- och bomullsblandning som föredras av konkurrenter, men erbjuder också möjligheten att uppgradera till silke eller kashmir. Dessa material formar kroppen bättre och förblir flexibla under hela sin livslängd, oavsett luftfuktighet. Alla komfortlager sys ihop för hand innan tyget läggs på och igen efteråt, med upp till fem rader sömmar för att säkerställa att madrassen inte kollapsar över åren.

Som Valle påpekar, “Vi är inte billiga, men vi är värda varenda krona.” Nattiluxe strävar efter transparens, vilket säkerställer att konsumenter inte baserar sina beslut enbart på priset utan på produktens inneboende värde och kvalitet. Medan deras sängar är konkurrenskraftigt prissatta jämfört med andra på lyxmarknaden, fokuserar Nattiluxe på att erbjuda överlägsen kvalitet, total anpassning och hållbara material, vilket säkerställer att deras kunder får bästa möjliga värde för sin investering.

 

En Global Medborgares Vision: Skapa Sängar med Nästa Generationer i Åtanke

 

Grundat av en världsmedborgare, förenar Nattiluxe det bästa av europeisk design och hantverk. Giselle Valle's resa på Hästens gav henne unika insikter i vad marknaden saknade, vilket ledde till att hon skapade ett varumärke som förkroppsligar både autenticitet och innovation. Resultatet är en kollektion sängar som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också främjar bättre sömn och välbefinnande.

Varumärkets madrasser är fria från alla typer av latex eller skum, vilket minskar deras miljöpåverkan och hälsorisker avsevärt ."Hållbarhet är nyckeln i en värld där mer än 55.000 latex- och skummadrasser bränns varje dag" . Nattiluxe erbjuder ett hållbart alternativ. "Vi tillverkar våra sängar med nästa generation i åtanke".

 

För mer information, besök Nattiluxe och upptäck hur de omdefinierar konsten att sova gott. Priser från 60 200:- ​ för en säng med bäddmadrass (160x200)

Media galleri: Nattiluxe

Nattiluxe - länk för att besöka webbplatsen
Linne och bouclé på madrass och sommier med sömlösa hörn.
Linne och bouclé på madrass och sommier med sömlösa hörn.

 

 

NATTILUXE - Essensen av Quiet Luxury

 

 

 

 

 

Få uppdateringar i din brevlåda

Genom att klicka på "Prenumerera" bekräftar jag att jag har läst och samtycker till Integritetspolicy.

Om Nattiluxe First class natural sleep

Kontakt

Lill-jans plan 6, 11425 Stockholm, Sweden

+46 72-310 67 60

sleep@nattiluxe.com

nattiluxe.com